Over ons

In de Gelderse Achterhoek is het bedrijf Meekes Groenlo gevestigd. Wij zijn werkzaam in de agrarische sector, zowel in Nederland als daarbuiten. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in mestverwerking, stalinrichting en ventilatie met name voor de rundveehouderij, en mechanisatie.

Handelsonderneming Meekes al meer dan een kwart eeuw, voordurend in beweging!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08-00-17.00 uur
Zaterdag: 08.00-12.00 uur

Historie

Ruim 35 jaar geleden is Frans Meekes begonnen met de verkoop van Vanck houten mestsilo's, mestpompen en randapparatuur. Enkele jaren later werd het assortiment uitgebreid met Bioject Bomers zode-, bouwlandbemesters en sleufkouters. Waardoor een compleet programma voor mestverwerking ontstond.

Door verzadiging van de markt betreffende bemesters, zijn wij een andere weg ingeslagen. Namelijk een compleet programma opzetten van stalinrichting voor de rundveehouderij. Met Schulens automatische voerhekken, zowel hydraulisch, elektrisch als mechanisch aangedreven, is de aanzet gemaakt.

Het assortiment is uitgebreid met de Ventulight licht- en ventilatienokken en rolgordijnen voor zijkantventilatie. Verder zijn koematrassen, rubber noppenmatten, de Comfort roestvrij stalen drinkbakken, de BETEBE roosterschuiven en mestrobots en een program voor complete stalinrichting toegevoegd. Wij kunnen u dus een totaalplaatje van stalinrichting leveren.

Vanaf 2006 hebben wij onze activiteiten meer richting de mechanisatie verschoven. Wij hebben enkele jaren het Case en Valtra dealerschap gehad en een groot onderdelenmagazijn overgenomen. Hierdoor hebben we veel onderdelen van zowel Case-IH (vooral ook van oudere typen) als Valtra op voorraad.

Onze werkplaats is voorzien van moderne gereedschappen en met onze ervaren monteurs staan wij graag voor u klaar. Dus ook voor reparatie en handel van trekkers en machines kunt u bij ons terecht!